General

Temporada 2023-2024

Comença la temporada 23-24 de la Karate Pirineus, amb molta força, en desplacem a Dublin per participar a la Premier League ja que en Gerard Gombau està el 95è classificat mundial. El sorteig no és gaire favorable però té la mala sort de lesionar-se a la primera ronda (massa ganes de fer-ho bé), queda condicionat per les dues següents rondes on la darrera s’enfronta a Ali Soufoglu (Turquia) que dues setmanes més tard es proclama Campió de Món.

Els més joves comencen a treure el cap en els campionats d’Andorra, passant a dominar la modalitat de Kata pràcticament en totes les categories, també a Catalunya assolim els 3r classificats de la Blanca Muntada i de l’Aleix Pujantell (sent infantils de 1r any). Passem per diferents campionat d’àmbit català i estatal fent molt bons papers, alguns podis.

Igual que els joves han fet una gran temporada en Gerard no ha pogut ja que la lesió de l’isquiotibilial es va reproduir al mes de gener deixant-lo fora del Campionat de Catalunya i de les opcions de participar a l’estatal.

El final de temporada és esperançador, sembla que l’equip de joves i en Gerard comencen a rutllar, mantindrem els entrenaments durant l’estiu per arribar a principis de temporada en bona forma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights